Semester Baru =)

Bleh bleh bleh bleh
hehehehehe..haluuuuuuuuuuuuuuuu
Macam biasa mintak maaf yang teramat sebab dah lama tak apdateeee
Hehe sangat bz dan malas 
orait, entering new sem 3rd year 2nd sem
wowoowowo sudah maw final year 
And yes i'm onto orientation sept 2012/2013 intake as TC Mass leader
What a great orientation that time 

 
Oh yes, i've met this japanese girl Arasooooo hehehehe
She shared the same interest as me. *Like like like*
semester baru juga sangat sibuk
sila tgk jadual saya.haizzzzzz


Bini2 saya iaitu Adam, Raje Gay dgn pakcik saya mmg tak behenti nak mengacau hidup saya.
Tapi diorg lah peneman saya :)
Insyallah semester ni saya nak naikkan lagi pointer. typical university students dreams each and every sem.
ngeh3.
Sem ni maybe saya bz sikit kot sbb nak siapkan CV,jadi s/u 3 kelab Ampang,wawasan,seramu and mcm2 lah lagi.
Insyallah akan update soon. papai =)

1 comments:

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Post a Comment

 
Copyright © +Constant ApeQ+