Yo!

Semekom.sumpahlamagilababi aku tak update blog nih
Aku sibuk, bukan sebab aku dah mati.
Mati la jugak sebab aku penat bekeje 2 bulan nh
Sem nih aku tak buat.Special sem JPA tak ambik port pun.
Pokemon ya amat sebab awal sem mati aku konpius pasal payment invoice bagai tu.
Dah aku malas nak cite pasal natang tu.
Yang penting next sem mmg sanagt menyedihkan.
Macam biasa lab sampai 3.Masyallah
Aku tataw la cane maw shift lagi.Lab satu pun aku shift for FINAL YEARRRRRRR
Yesssss FINAL YEAR MOT.......R!!!!
Bodo sumpa aku tanak extend.Aku maw grad awal.Keje awal.Kawin awal.hehe
Takpe.Itu cerita tolak tepi.iyah!skang ni aku nak fokus hala tuju hidup aku hahaha
sendiri ckp sendiri pulak rase nak muntah.Banyak bende yang aku tensen.aku kdg2 sampai tataw ape yang aku pikir n kadang2 sampai otak aku kosong sesangat
Bayangkan aku...... ish maleh maw cite
Kepade orang2 yang rajin bace blog ni thanks sgt2 walaupun korang bengong sebab bace sampah je.
Tekejut aku tgk traffic blog sampai belas ribu.
Yang follow aku block tu sori la.aku takde interest dgn org yg mcm korang utk follow.
Takpa sok lusa aku remove suma.haha
Jgn risau aku still hidup sihat dan kuat!
nah,ini gamba aku utk 2012
bahangongggggggggg
*babi sungguh la aku sakit perut gila time malam ni*

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © +Constant ApeQ+