+Zaman zaman metel Muhamad Safig+ :D

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hahahaha ini adalah koleksi gambar2 zaman metal saya ya
Kebanyakkan gambar ni dari sedare saye si @Nurhazirarazak
dia yang rajin scan gambar pasuh tag saya kat facebook
naseb baik die privatekan gambo2 nih..hahahaha
*time kecik2 muke saye mmg muke budak degil*


Patung doremon kesayangan saya!! :D *sudah hilang*


Pakaian formal tadika kemas..kekekeke


Saya baru grad dari tadika kemas bersama sedara saya si hazira razak..kekekekeke


Gamba saya dan emak yang otai



Time ni kat genting haighland.yang pkai baju pepel tu akak saye,baju putih hazira razak,baju merah matt bellamy, baju kaler2 tu mak hazira, baju putih line merah tu mak saya, ayah pakai baju putih siap ade ray-ban kesayangan die..kekeke oh baju hitam mak nagn n hujung tu pakngah..hehe


hahaha kelaka kan muka saya yang anih time kecik2..nasib baek dah besa nih muka mcm matt bellamy..*wink wink*

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © +Constant ApeQ+