0

Nike Tiempo Legend III :D

Ehem!ehem!ehem!!!
Hari ni gua berjaya beli si Nike Tiempo Legend III
Memang stailooo dapat beli..heheheehhe
*Seperti gambar di bawah ye..hehehe*

Beli dekat warta ditemankan oleh assistant tetap saya miss apupupui
Sebenanye tak cadang pun nak beli tapi tetibe ternampak pulak kat dpn mate terus beli.heee

Tengah berduit ne ape lagi
Time takde duit kang lagi sakit hati tak dapat beli
New kick!yeahh!!


Sebenanye memang dari sekolah lagi minat pakai Tiempo dgn Total 90 & Puma
Dari dulu nak beli kaler ijau nih tapi dulu mahal giloooooo
skang dapat murah jek..hehe

*stud die sedappp wooooooooo*

Mari2 main bola!ayuh!ayuh!ayuh!!


*Dear tiempo FG,please be kind to me*

0

+Ukulele =) +

Happy Birthday to You budak kenit =)
May god always bless you
I hope the happiness will be always with you
Be strong.Be weird also.heee
post ini ditujukan kepada seorang macha yang amat terrer dalam bidang "Lock orang"
kekekekeke


Jaga dia elok2 taw :)


 
Copyright © +Constant ApeQ+