0

+Darth Vader Fever+

Baru2 ni tetibe kene demam darth vader pulak
Kalau korang sume nak taw,
si menatang Darth vader ni sgt seronok utk dimanapulate karakter dia
Mcm2 gamba LOL org buat gune ikon Darth Vader nih
Tapi yang penting die mmg style
Dari kostum die sebenanye aku tgk pun mcm pak lawak jek *kekekekekeke*
Kalo la aku pandai gila guna photoshop, mmg mcm2 dah aku buat guna gamba darth vader nih

SpaceBook D.V

Dulu mana layan sgt cite star wars
tapi tetibe minat pulak dgn si D.V nih
Bagi aku, muka dia(costum) mmg sesuai utk digelakkan..hahahak
aku pon tataw nape tapi tgk lme2 kelaka pulak mamat nih


Nuka Cola??hahahahaha

oh ye, star troopers pun amat style
aku sanagt minat dgn kostum dia
Terutamanye dgn helmet die
koooollll abesssssssss
Kalau la helmet die ni ade jual kat kedai beskal,
lme dah aku beli
pakai helmet ni bawak Mr. Warta!


Stylo abes kan helmet die????? :D

Butthurt gila bila tengok ada org guna ikon D.V utk merendahkan agama lain..ish ish ish
*Gambar tidak disertakan*

Sebenanye byk lagi gamba si D.V yg stailo...and nah,one of the band cover album being polluted by this black mamba! :D

Ok ni sangat style!bahahahahaha...kalo korang perasan,ni adelah gamba cover album Pink Floyd "The Dark side of the Moon"
tapi dah diubah jadi kepala si D.V kakakakakakakaakka

0

+New Sem Already? +

Halu halu haluuuuuuu!!
Suda lama la ana tidak membelog laa
Ini belog sudah bersawang labah-labah laaa
Sawang unta pun ada juga
Ini hari ana maw bebel pasal ana punya sem baru
Yaaaaaaa..ana sudah masuk Sem 2/2nd Year
Ana semakin dekat maw meninggalkan uniten
*sobsobobsobsob*
Tetapi ana still tinggal dgn kanak2 rosak otak ini
sapa lagi yang ana maksudkan kalau bukan tentera2 retard ana ini

Orang2 gila yang serumah dgn anan sem ini hadelah;
-mother
-father
-wan
-sammay

Haihhhhh..ana punya subjek suma berat2 laaa
Ana sudah sakit kepala
Suma subjek maw bunuh ana
Theory Of Machine,Mechanics Of Fluid,Mechanics Of Material, Circuit analy.... kroohh krooohhhh krooohhhhh
Banyak sanagt subjek ana. Total suma ada 7 subjek.
Ana malas maw tulis sebab sudah lupaaaaaaa
Tapi sem ni ana kena belajar hari2 bukan macam sem lepas *hehehehehe*
jadual pun agak pack tapi bole bawak lagi la.
Sem ni ana banyak abeskan masa dkt coe
Tengok la jadual ana ni;


see?see?see???
tapi apa pun
Ana berdoa sem ini akan jadi yang lebih baik untuk ana berbanding sem lepas
Insyallah

apa2 pun....

ana..
.
.
.
.
tetap
.
.
.
.
kena
.
.
.
.
jadi
.
.
.
.
.
macho!!!


HELL YEAH!!



 
Copyright © +Constant ApeQ+