1

+Meet Old Friends+



Tadi pegi alamanda maw jumpa sama si Ain Shamimi
Lama sunggoh tak jumpe si nenek nih..bahahahaha
Nampaknye die dah makin tinggi =____________="
Tapi still rendah dari akuh yek..kakakaka
Kejap je pun jmpe ain..ouh ajliaa pun ade skali
1st time jmpe ajliaa sbb dulu pna tgk gamba die jek
*Dalam presentation ain shamimi nih*
Arini aku sedar yg aku dah jadi mangkok dalam men boling
Fina,ajliaa dgn ain sume strike
Tapi akuh?dumbass sunggoh
blogger-emoticon.blogspot.com

wahlau tade keje pegi photoshoot jek kat taman bawah tuh
Even kejap jek tapi manyak siookk maaa..hahaha

Boling.aku loser sbb tak dpt wat strike..trolololol



Akhirnye jmpe jgak due ekor nenek nih :D


Ain muram.bese la tak kene pin..kakakaka


Meet me,ain and ajliaa..bahaha

Tah bile la dapat hangout dgn org tua nih lagi..ajliaa bulan 8 nak fly g california..hahaha
aku fly jgak nnti..fly g seremban *tapi seremban manede airport*



0

+Kembali semula?+





Smalam ada membe budak alam shah tanya sape2 yang minat Lomography
Damn!sumpa agak tersentak jgak sbb aku minat Lomo dan
AKU DAH LAMA TAK AMIK KISAH PASAL MENATANG NIH!
hahaha..moron sunggoh
Yup2..lomo sumpa rindu gila
Dulu tyme foundation gila aku layan sama robin
sampai suma presentation subjek aku buat pasal lomo dgn robin
wuh wuh wuh
mahu kembali mengaktifkan diri dalam mende alah nih
tapi smalam bile bukak website lomokidS
die tules website kene suspended?
watafak?
lomokidS malaysia dah kene suspended website?tak bebayor ke?kakakaka
wuh!LOMO!



Hai cik fisheye ^______________^



 
Copyright © +Constant ApeQ+