+Kerja mode+

First of all mmg dahlamagilababi aku tak update belog nh..hahaha
Sibuk lah..tade mase lgpun baru je abes final
And now i'm working at Aquaria KLCC with coki,wan dgn adli.
After interview aku lepak uma coki dkt kajang..adli lpk uma kat ampang n wan kat rawang..bros tu ckp tunggu aquaria call tapi seminggu aku dok uma coki..defakkk
Come on..taw la kitorang permanent part-timer tapi kalo mcm ne je mati katak lah bros
Tapi bagos jgak tuh die dah lme tak kol..lpk umah coki bagak best pe..rilekk jekk..hahaa..lagipun aku ditemani oleh seorang budak kenit yang sangat adorable..hehehehe ^_____^
Memang seronok dapat lepak dgn die sumpah best..i miss her badly rite now :(
Wah bilelah nak jadi faci utk bdk2 yang datang kat aquaria nh..cpat la kol
tak saba aku nak belasah budak2 tuh..angkat budak2 tuh campak dlm akuarium..bia kene makan dgn jaws!
Duhhh bengkrap kalo tak keje..aku target nak cari rib jugak cuti nh tapi tak kesampaian..apalah nasib badan.
Ouh,baru2 ni saya dibuli dgn teruk oleh seorang amoi kenit itu ya..hehehehe
memang nak kene tarik2 pipi die tuh..tunggu la nanti..kekekekeke
Ouh ya maybe hujung minggu nh aku naek KL balik
coki ckp maybe aquaria nak pkai mngu ni..MAYBE!
Pape jela..aku pon tak taw nak wat ape kat umah..tapi balik kampung memang syiokk liao..tenang je kepala aku nh.
Kalo aquaria tak kol minggu nh aku potong kapla bros tuh!
blogger-emoticon.blogspot.com

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © +Constant ApeQ+