0

+ I want this THING!!!+

Yeahh..HTC HD2 memang smart kaw-kaw liao
setelah mensurvey HTC HD2 VS HTC HD7,
HTC HD7 menang skit je dari HTC HD2
Tapi jujur aku ckp aku lebih minat HTC HD2
mmg sgt semat,elegan and mesra pengguna
Nak!nak!nak!nakkkkkk!!! tapi duit tade lg
blogger-emoticon.blogspot.com

Sila ushar ini smartphone..manyak chantekkkkkkkkkk


wwuwuwuwuwuwu..design manyak sleek juga maaaaa
Bile la aku dapat beli mende alah nehh..haihhhhh
aku dah menyampah pkai handphone


Manyak cantekk maaa..wa ala luit,wa angkat la ini minatang..sikalang tala duit pkai public phone saja maaa..lololololololololool


0

+Mana Satu pilihan Hati? +

Yahuu...sekarang sedang memblur
Saje buat2 blur sebab tade keje nak wat kat uma nih..haha
Aku tga survey 3 biji motor yang berjaye mencuri hati
The problem is,which one is the best?

1) Yamaha 135 LC 2011 new facelift;


Moto ni baru kuar bulan lepas menggantikan facelift yamaha 135 LC super sport dgn extreme spirit baru..agak 'tajam' design die but speed meter agak mengecewakan lah.

2) 135 LC Extreme Spirit;

Yup aku mengaku memeang minat dekat 135 LC extreme spirit nih..haha..design sempoi and kemas..but ada decrease in speed and pickup compare to 135 LC Super Sport.

3) 125 ZR;


This beast is a legend. Memang dari dulu aku minat moto nih..seriously i like the design..sporty and tak lapuk dek zaman. Laju memang tak payah cerita. 135 LC pun tak boleh nak gigit..hahaha..dulu penah try bwk mmg awsome but the maintenance is quite rough.

Haaaaa..so?mana satu la nak disebat nih..135 LC 2011 facelift,135 LC Extreme Spirit or 125 ZR..hahaha..finin..finin..tak kisahlah yang mana satu..janji dapat bawak g ngeteh dgn si degil..haha..HELL YEAH!




0

+Internet Explorer 9.0+

Smalam Menginstall internet explorer 9.0 yang baru kuar
agak style jugak sbb aku mmg nak tuka IE sebenanye..version previous mmg lembab and berat sebab banyak toolbar yang dahh mcm semak..ngeng
Bole tahan la IE 9..but design mmg lameassss..sbb die byk gune beta concept
Pasuh amik ilham dari foxtab lagi yang kbanyakkan mozilla dn opera browser pakai..haha
Cube la install..tapi agak puas hati bb IE9.0 makin stabil n tak hang mcm lembu nak beranak
ni screenshot lameass IE9.0
.
hahaha..agak-agaknye naek tak rangking IE9.0 dalam 2011 top 10 browser?
maybe la kot..or maybe mcm biase
jadi bahan gelak hahaha.
0

+Kerja mode+

First of all mmg dahlamagilababi aku tak update belog nh..hahaha
Sibuk lah..tade mase lgpun baru je abes final
And now i'm working at Aquaria KLCC with coki,wan dgn adli.
After interview aku lepak uma coki dkt kajang..adli lpk uma kat ampang n wan kat rawang..bros tu ckp tunggu aquaria call tapi seminggu aku dok uma coki..defakkk
Come on..taw la kitorang permanent part-timer tapi kalo mcm ne je mati katak lah bros
Tapi bagos jgak tuh die dah lme tak kol..lpk umah coki bagak best pe..rilekk jekk..hahaa..lagipun aku ditemani oleh seorang budak kenit yang sangat adorable..hehehehe ^_____^
Memang seronok dapat lepak dgn die sumpah best..i miss her badly rite now :(
Wah bilelah nak jadi faci utk bdk2 yang datang kat aquaria nh..cpat la kol
tak saba aku nak belasah budak2 tuh..angkat budak2 tuh campak dlm akuarium..bia kene makan dgn jaws!
Duhhh bengkrap kalo tak keje..aku target nak cari rib jugak cuti nh tapi tak kesampaian..apalah nasib badan.
Ouh,baru2 ni saya dibuli dgn teruk oleh seorang amoi kenit itu ya..hehehehe
memang nak kene tarik2 pipi die tuh..tunggu la nanti..kekekekeke
Ouh ya maybe hujung minggu nh aku naek KL balik
coki ckp maybe aquaria nak pkai mngu ni..MAYBE!
Pape jela..aku pon tak taw nak wat ape kat umah..tapi balik kampung memang syiokk liao..tenang je kepala aku nh.
Kalo aquaria tak kol minggu nh aku potong kapla bros tuh!
blogger-emoticon.blogspot.com
 
Copyright © +Constant ApeQ+