+Ohhh they are back!!!!! +

At last my favourite band of all time
SYSTEM OF A DOWN
is back to reunite!!!..walaoooo00oo
sungguh tak sangke setelah hampir 7 tahun berpecah diorang kembali reunite dgn jayanya semula
siap umumkan tarikh tour lagi tuh..wauwauwau
Tapi jgn harap nak dtg Malaysia..sighh
Masa diorang berpecah sekitar taon 2005 (Taon ni aku form 2 agy)
Each and every band members membawa haluan masing sendiri.



Serj Tankian the frontman of SOAD telah ambil keputusan untuk membuat penampilan solo..tak silap aku album baru dia dah kuar taon lepas..Imperfect Harmonies. He done quite a good job.


Daron Malakian



Daron Malakian(gilababipunya lead Guitarist utk SOAD) dah siap tubuhkan band Scars On Broadway dgn menarik drummer SOAD itu sendiri iaitu John Dolmayan utk join band dia nh..wahlauuu awesome you crazyhead.



John Dolmayan pada mulanya setelah SOAD berpecah dia masuk army..tataw la apa dia nak buat masok army (tgk badan dia la) and dia ni just main drummer utk show2 tyme askar-askar ne buat parti or any anniversary. At last, dia ditarik oleh Daron Malakian utk join Scars On Broadway dan this man just setuju sebab Daron tau yang mamat nih still nak main drum agy.




Shavo Odadjian merupakan bassist SOAD (aku panggil mamat nih mat tocang system) tgk jela janggut dia..wtfbbq punya..hahaha..mamat ni aku rasa paling hilang arah tuju lepas SOAD bepecah..dia pegi join satu band nama Ozfest. Dey,itu band rap punya ko tu asalnye main metal..haha..tapi kalau tgk dari gaya shavo nih memang dia seorang yang minat rapist..Tyme show pon dia bole pkai long socks dgn Nike lunarelite dia tuh..hahaha.




But at least diorang dah reunite back. time to **** this system back..hell yeah..hahaha
aku mmg minat dgr lagu diorang neh and memang dah start dga tyme form 1 lagi
sapa2 yg kureng minat alternative metal tuh mmg tak minat la band nh.




Aku tak saba nak tgk diorang mengilababeng dkt atas stage
hahahahahahaha!
Hope diorg akan terus kuarkan album baru.




Daron Malakian aku rasa dialah org paling gila dalam SOAD tapi he is the main thinker of the music flow in system and kalo korang tgk konsert live soad, dialah yang akan paling hilang akal..hahahaha




Ini maybe adalah gambar sebelom SOAD berpecah pada tahun 2005..at last song of this concert, Daron pelok Serj gils punya..maybe masing2 dah tau yg diorg akan bepecah..but now there are back..wahahahaha.



A big applause to System Of A Down as for their comeback to the arena..aku mmg nanti nantikan korg..hahaha..walaoooo

Lets rock the floor.....AGAIN!


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © +Constant ApeQ+