0

+Jawapan-jawapan Exam yang sangat WTF+













HELL YEAH!
Align Center
0

+Tune-UP 2011 Rocks!! +


At last Tune Up 2011 suda keluar..bravo..bravo
Dgn jayanya aku memulakan keje setan aku untuk meng-crack mende alah ni..hahaha
Leave it aside
now its time to show you what this thing can do to your pc

Yup yup yup memang awesome liao..Aku baru je gune bende ni tujuh hari and the result is obviously sgt better from the pas tune up 2010.

1.Dulu my PC take almost 15 seconds to boot up and almost 8 seconds to shut down tapi after gune tune up 2011 nak boot up just 6-7 second jek and shut down take about 4 seconds..haha

2. The idle maintenance mmg supeb. Registry akan selalu di-tweak and any common problem will be fixed AUTOMATICALLY tanpa perlu pegi tune up one click maintenance.

3. Now tune-up dah ada rating system untuk program yg digunakan dalam startup program..the lowest rating will be unuseful to startup program and we just can terminate it and the highest rating memang amat penting dalam starup process but also can be terminated if u think it was unuseful.

4.Tune up akan cari dalam segala PC system untuk PC brakes dan dead weight untuk dilupuskan bagi PC anda accelerate liao punya.

5. Hah, windows customization also included(macam biasa) but now lebih mesra pengguna.

6.Yang paling best sekarang dah ada teknologi TuneUp program Deactivator yang akan scan segala program yang rarely used untuk diterminate.

7.Yaaa the interface also was so different berbanding dgn tuneUP2010..more easy and convenient to use. Aku malas dah nak cite pasal ape TuneUP2011 ni bole buat..byk lagi lah.


so sape2 yang berminat untuk dapat TuneUP2011 FULL VERSION! please feel free to inbox me rather in my blog comment or in my Facebook. I'll give you the PRODUCT KEY!!
Ok so jgn buang mase..sape2 yang nak tune up 2011 full version punya inbox me ok.
facebook;
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000037061439

aku ada banyak serial key ne..so cpt2 lah inbox aku yek :)


Award winning PC system optimizer



1

+Saya tak dapat kontrol macho kalau...+

Aku seorang manusie biase yang ade perasaan jugak.
Tapi kalau sape2 kenal aku tu taw la aku nih suke ketawe,suke buat bende retard n macam2 lagilah.
Ade someone cakap kadang-kadang aku ni kasar jugak..sori kdg2 kalau tga marah,emo atau yg sewaktu dgnnya memang akan jadi kasar..haihhh ~.~

Tapi i think i got something that hanya orang2 special yang tahu.
I can cry if i do care n sayang sangat2 dkt someone yang aku memang anggap special..hahaha
weird rite?atok tua can menangis liao kalau sayang seseorang sangat2..hehe
That's a strong proof that i'm a normal human being..hahaha
tapi kalo tyme lapa aku dapat makan megi yang sedap mmg nanges jgak lah!hak3

blogger-emoticon.blogspot.comHELL YEAHH!!!!!

0

+Ohhh they are back!!!!! +

At last my favourite band of all time
SYSTEM OF A DOWN
is back to reunite!!!..walaoooo00oo
sungguh tak sangke setelah hampir 7 tahun berpecah diorang kembali reunite dgn jayanya semula
siap umumkan tarikh tour lagi tuh..wauwauwau
Tapi jgn harap nak dtg Malaysia..sighh
Masa diorang berpecah sekitar taon 2005 (Taon ni aku form 2 agy)
Each and every band members membawa haluan masing sendiri.



Serj Tankian the frontman of SOAD telah ambil keputusan untuk membuat penampilan solo..tak silap aku album baru dia dah kuar taon lepas..Imperfect Harmonies. He done quite a good job.


Daron Malakian



Daron Malakian(gilababipunya lead Guitarist utk SOAD) dah siap tubuhkan band Scars On Broadway dgn menarik drummer SOAD itu sendiri iaitu John Dolmayan utk join band dia nh..wahlauuu awesome you crazyhead.



John Dolmayan pada mulanya setelah SOAD berpecah dia masuk army..tataw la apa dia nak buat masok army (tgk badan dia la) and dia ni just main drummer utk show2 tyme askar-askar ne buat parti or any anniversary. At last, dia ditarik oleh Daron Malakian utk join Scars On Broadway dan this man just setuju sebab Daron tau yang mamat nih still nak main drum agy.




Shavo Odadjian merupakan bassist SOAD (aku panggil mamat nih mat tocang system) tgk jela janggut dia..wtfbbq punya..hahaha..mamat ni aku rasa paling hilang arah tuju lepas SOAD bepecah..dia pegi join satu band nama Ozfest. Dey,itu band rap punya ko tu asalnye main metal..haha..tapi kalau tgk dari gaya shavo nih memang dia seorang yang minat rapist..Tyme show pon dia bole pkai long socks dgn Nike lunarelite dia tuh..hahaha.




But at least diorang dah reunite back. time to **** this system back..hell yeah..hahaha
aku mmg minat dgr lagu diorang neh and memang dah start dga tyme form 1 lagi
sapa2 yg kureng minat alternative metal tuh mmg tak minat la band nh.




Aku tak saba nak tgk diorang mengilababeng dkt atas stage
hahahahahahaha!
Hope diorg akan terus kuarkan album baru.




Daron Malakian aku rasa dialah org paling gila dalam SOAD tapi he is the main thinker of the music flow in system and kalo korang tgk konsert live soad, dialah yang akan paling hilang akal..hahahaha




Ini maybe adalah gambar sebelom SOAD berpecah pada tahun 2005..at last song of this concert, Daron pelok Serj gils punya..maybe masing2 dah tau yg diorg akan bepecah..but now there are back..wahahahaha.



A big applause to System Of A Down as for their comeback to the arena..aku mmg nanti nantikan korg..hahaha..walaoooo

Lets rock the floor.....AGAIN!


0

+Dont buy phones from unauthorized dealer+

I bought new Sony ericsson last 4 month and already give me
super headache
Susah lah kalau beli electronics goods dkt kedai biase lagi lagilah kat mines tuh.
all those shitheads gives you hell lie only with their words
"Ini phone manyak bagus punya maaa, manyak cantik, tahan lama la abang..ini hanphone ori punya la abang"
Gov F*** yourself lah!
Sume mnipu..ori konon..aku bukak battery pack pon dah made in china
damn on you!
My phone dah due kali problem in just before half year of purchase..WFT?
rasa mcm nak..arghhhhhh!!
blogger-emoticon.blogspot.com

To all the buyers outside there..please buy electronics goods dkt btol2 punye kedai authorized dealer
mcm zitron ke
if not u'll be like me..got almost ten shit phones ady..haihhh
Tadi tyme repair phone aku rase mcm nak gergaji kepale brader tuh..hishh!!!!
blogger-emoticon.blogspot.com

DONT BE TRAPPED BY THEIR SILLY WORDS YA FRIENDS..THANKS!

 
Copyright © +Constant ApeQ+