0

+A Random Shot+

Apabila aku boring
apabila aku dudok membosan sorang sorang dalam bilik
apabila aku mmg dah takde keje
Ni la keje akuh
SNAPSHOT
yaeh..aku mmg suke membuang mase wat mende nh (agypun exan baru habes..hoyeahh)
ini gamba diambil dalam bilik n rumah aku jek..kakaka

























ya ya ya ya aku taw ini mmg keje boring tapi layan kot..haha

0

+The Night we got retarded :D +

Yeahh..pada asalnya nak pegi celebrate besday jong
tapi berubah menjadi malam yang amat retard..kakaka
love u all guys!


Baru lps makan di restoran ROMANTIK...kakakakaa


Aksi merbahaya =____________="


Kami bertiga memang mcm ni


Mines


Mines stars


Last2 pegi karoke..hahaha


Saya,wan dan moza mmg retard


Restoran romantik yawww..hahaha


Ne-Yo


Kereta maria menjadi mangse..hahak


Atok tua


Kajang ceriabox..kui3


Moza feel lebey..laaaaa


sorry kami gila..hahak

Ini retard tahap pertama akibat tekanaN assignment yang melambak dan juge test yang besepah sepah..dammit nice night!
aksi retard yang kedua bakal menyusul..nantikan kemunculannya..keh3!
blogger-emoticon.blogspot.com YEAHHHH!!!!!!


1

+The day before i leave AMSA =)+

Okeh, kali ni nak post pasal photoshoot dekat AMSA bangi before i leave AMSA..
sdeh gle nak tinggalkan AMSA blogger-emoticon.blogspot.com
Thanks juga kpd photographer professional kite iaitu Acap sengal..haha



Due Orang Gay AMSA


Irmawaty..I'll miss you 'Akak' haha :-)


Kereta yang aku guna kalau nak race


Thanks a lot cikgu Rahim


Dengan Daus


Dia orang paling hensem dekat AMSA =D


Abang photographer dan teman se'race' aku


Line-up


Cikgu Rahim's car


They are bro's


Irma yang bz..buat ape tuh..heheh


Bodyguard besau..haha


A dark evening

So aku rase mcm sekejap sgt dkt AMSA even dah dkt sebulan lebih aku kat sini..mcm2 bende best jadi kat sini..haha..thanks a lot for all da memories. Jgn risau,insyallah pasni still datang AMSA agy =)



0

+ Roland Christmas Contest+



Yeah!brader macho memakai baju merah itu telah menjadi pemenang dalam Roland Christmas promotion..kekekeke
blogger-emoticon.blogspot.com

Dapat la pedalboard BOSS..ingatkan mende tu murah je sebab BCB-30..rupe rupenye pedalboard tu harge die
RM300!!blogger-emoticon.blogspot.com
Tapi kan saye mane ade single effect nak taruk dkt dalam tuh...mcamane ne..dan satu lagi,single effect BOSS sangatlah mahal..satu single effect suda dekat RM500 maaa...Metal Zone pun RM450..aishhhh..simpan jela pedalboard ne nampaknye

ape nak buat..modal tara maaa..tunggu wa manyak duit wa angkat la itu single effect..kakakaka

0

+Those sweet words.. =)+

No matter what you do to me, I’m still here. For some odd reason, I stick around and put up with all your mood swings and unkind words. I just let your comments roll off me into a puddle on the floor. I make up excuses on why you didn’t call, try to think of all the answers. I keep going back for more even though sometimes you push me away. I don’t know if I can do better, but do I really want to? You’re quick to push me down when all I want is to be brought up. When I walk out for good, when i really gain the strength I need then maybe you will see. Maybe you can look back and say, “Wow that girl really did love me.” To tell you the truth I don’t have much to offer. But I’ll still give you everything I’ve got, even if it’s barely a thing at all. I’ll give you late nights, long hugs. Someone to talk to, someone to care for, someone who will always be there. A hand to hold, somebody to lean on. And if that’s not enough, just know you have all of me. I hope that’s enough.

Sweet kan ayat ne?hehehehe *hidung berdarah* blogger-emoticon.blogspot.com
0

+Sumpah amoi nih comel gila! +

Nama amoi ini adelah celine dan die amat comel dan hot tahap ffuuuuuuuuuuuuu!
GONG XI FA CAI AMOIII!!!!!!









Aiyooo amoiii...*Fainted*
0

+Fakta susur galur Apple+

Yeah..sebenanye ak juge merupakan peminat brand Apple tapi x gune sgt pon barang Apple..dlu time skola pon dok layan Mr. Nano yang kenit dan bole kepit2 dkt baju sekola..haha
This is one fact about Apple that i want to share..biaselah dalam bisnes byk pahit manis tapi banyak juga shitty things happened..Apple punya ending manyak shitty dalam susur galur ni..hahaha..so refer to da pic ya!

*PLEASE CLICK ON DA PICTURE YA UTK BESARKAN*




Hidup ibarat roda..kejap atas,kejap bawah..so make sure whatever you do,you worth for it..haha
 
Copyright © +Constant ApeQ+