+How Russian fly this goddam thing!+

Harini aku nak tules pasal Russian masterpiece giant plane
-The Antonov-
feewittt!!!aku mmg minat bende2 gedabak neh..haha
ok,korang penah tengok cite 2012?
If yes korang akan nampak plane neh..kat tepi plane neh ade tules Antonov-225
Tapi cite 2012 tu penipu tahap siku sebab antonov mane ade digital nagivator!
This thing is really huge and fat!haha..the power of aviation engineering mmg amat teserlah dari pembuatan Antonov neh.
Antonov is bigger dari boeing yang Malaysia dok bangga2 tuh..haha
Sebenarnye Antonov digunakan oleh para Soviet but now,they transform it untuk jadi pengangkut spaceship...check it out



This thing is rilly2 big rite?haha..yeahh!!!besarnye!!!!blogger-emoticon.blogspot.com

Oh ya,dkt head antonov ni ade satu opening untuk kargo placement..dunno what the soviet bring inside this giant


Take a closer look..fuhyoo..kekekeke


Aku ade satu gambar die bawak spaceship kat atas die..besau la mende alah ne..camne la die terbang (=_____=")


Ni pulak gambar antonov in air..feewitt..hahaha


Oh,untuk information,Antonov sebenarnye dah arrived kat Malaysia..Antonov landing kat Malaysia time pameran LIMA kat Langkawi..rugi aku tak pegi..kalo tak dah lame aku tibai antonov ne..nak bwk g kuliah tiap2 hari..kekekekekke


0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © +Constant ApeQ+