2

+Comel tak?+



Ok,si comel ni ak tujukan untuk potato jugak sebab nanti die merajuk tak dpt bende yg comel...kekekekekeke
0

+Pika!Pika! X)+



Haizzz..comelnye la pikachu ne X)
1

+They are just great+



This band drive me crazy....haihh

0

+How Russian fly this goddam thing!+

Harini aku nak tules pasal Russian masterpiece giant plane
-The Antonov-
feewittt!!!aku mmg minat bende2 gedabak neh..haha
ok,korang penah tengok cite 2012?
If yes korang akan nampak plane neh..kat tepi plane neh ade tules Antonov-225
Tapi cite 2012 tu penipu tahap siku sebab antonov mane ade digital nagivator!
This thing is really huge and fat!haha..the power of aviation engineering mmg amat teserlah dari pembuatan Antonov neh.
Antonov is bigger dari boeing yang Malaysia dok bangga2 tuh..haha
Sebenarnye Antonov digunakan oleh para Soviet but now,they transform it untuk jadi pengangkut spaceship...check it out



This thing is rilly2 big rite?haha..yeahh!!!besarnye!!!!blogger-emoticon.blogspot.com

Oh ya,dkt head antonov ni ade satu opening untuk kargo placement..dunno what the soviet bring inside this giant


Take a closer look..fuhyoo..kekekeke


Aku ade satu gambar die bawak spaceship kat atas die..besau la mende alah ne..camne la die terbang (=_____=")


Ni pulak gambar antonov in air..feewitt..hahaha


Oh,untuk information,Antonov sebenarnye dah arrived kat Malaysia..Antonov landing kat Malaysia time pameran LIMA kat Langkawi..rugi aku tak pegi..kalo tak dah lame aku tibai antonov ne..nak bwk g kuliah tiap2 hari..kekekekekke


0

+Apabila Mamak Digaul Dengan Ironman!+



Ini Encik Mamakblogger-emoticon.blogspot.com






Ini Pula Encik Ironman..blogger-emoticon.blogspot.com


Apabila digaulkan bersama....maka jadilah....



Encik Ironmamak yg sangat huduh!!..hak3blogger-emoticon.blogspot.com




2

+Poster Pakai Darah Sendiri..lol!+

Semalam aku saje google nk taw pasal band slipknot
Sebab dgr cite ade sorg ahli band die dah mampos?haha
tak taw la aku..bio la die mampos..orangnye pun dah jauh menyimpang..ish3
Google punye google,aku jumpe satu link yg agak best+bodo
Band black metal dari Sweden,tak silap aku diorang nak wat show
The stupid part is diorang buat poster dengan darah sendiri
lol!
Ini baru black metal?
take a look kat poster diorang.
100% darah and it was for sale...20 euros!!




Baek pergi derma darah dari buat kerja gila ni ye tak?
haihhhhh


 
Copyright © +Constant ApeQ+