+Gatal Tangan+


Baru-baru ni aku dh jadi 'gatal tangan' dengan adobe photoshop cs4..
tak taw la knape..tetibe asyik nak edit gambo pkai CS4 nh.
Nak kate bez,bese jer nmpak tapi ade improvement la aku tgk dari 10th edition..
aku sbenarnye mane pndai sgt edit gambo..
basic2 bole la..
pape pown banyak lagi nak kene blaja..
tu psl aku bukak CS4 ni hari2..kui3
obviously byk lagi yg nak kene blaja..haha

Antara hasil kerja yg tak seberape;

+bak kate mizan,pixel kamera rendah..emm,tak silap aku time ni aku pakai kamera sony(dh ilang)..kalo tak silap 5 megapixel kot..btol kate ko mizan..hehe+


+This is my budak comel..i repeat,my budak comel...hahaha+


-Lighting agak glow sgt..haha..go malaysia go!!!!!hahaha-



-Memandangkan original pixelete gambo nh warne oren,agak payah nak ubah saturation..ko mmg bak...spoil gamba!kui2..-


+Hmmmm,,,nie bole tahan la....amacam?nampak mcm owner alamanda tak aku?haha+

punye la besar software adobe photoshop nh..sampai satu gigabyte (-__-")...so,sape2 yg nak software nh tak payah la susah2 nak download..mintak kat aku jela..aihhh..

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © +Constant ApeQ+