+UNITENCUP 2010+



Unitencup 2010 dah bermula...perjalanan 20 team utk merebut piala unitencup dah diperjuangkan..haha..aku mcm biase...maen utk team olympiacos..team bese aku kat uniten..berbaju malaysia dan bernombor 96...nampak rare skit..bercode APEQ..acecece..bermule la perjuangan kitorg utk dpatkan gelaran johan...bukan senang dude..20 team bukan sikit..campur foreigner lagi..pehh..team aku ade sdikit shuffle tahon ne..ade yg berhijrah ke team laen..dlm team aku nh,aku sorang jer la bdk foundation..yang laen sume bdk degree..ahaa..antare pemain2 olympiacos aderlah yg aku ingat utk thn ne;
Aku-top stiker
eyo-right defend
po_g-left defend
moloque-goal kiper
bro-midfielder
muez-fullback
koh-left wing
shaer-right wing
aizmir-2nd striker
medu-top midfielder
tauhid-linesman
mie-attacking(wekkk!!mie gile!)
megat-attacking
matdiki-axis
nadzrin-supersub
asrul-supersub
rafi-manager olympiacos

******

+Inilah di barisan pejuang olympiacos untuk unitencup musim 2010..+
aku sejak masok uniten dah maen ngan diorg..thanks to eyo offering me to play with them..haha..banyak lagi yang ak kene blaja..jd striker bukan senang..nak kene ayam mmg senang..yg byk membantu aku attacking site,megat,tauhid,medu,shaer dgn mie...eh?ko nak jugak ker mie?hak3...mie gile!



+baju malaysia..mahal bahi...hha..kpade mereka2 di luar sane..sokong ler team aku yek..hehe+



+scene biase stelah abes maen bola..haha..owh,one more thing..shinpad aku tinggal kat umah..aritu maen nak pkai short sock kantoi lak ngan ref..seb baek ade shinpad lebey..punye la obey rule smpai xde shinpad pown x bole masok padang..haihhh~+



first game team aku kalah dgn sao paolo...1-0..haha..ape nak wat..xde luck.lgpon rmai teammate aku baru balek kelas tyme tu..and,ade jugak yg lari dari kelas!haha..sian diorg,dah ler tuang kelas,dtg tros maen..tauhid smpi injured aku tgk..pe nak wat..masing2 sibuk..



yaaa..utk tahun ni,aku pilih utk pkai puma ler plak..haha..puma esito v1.6
stud panjang..terbaek utk maen bola n pijak kpale org tyme maen bola..haha
*someone special choose this boot for me..al-ikhsan alamanda*haha.. :)

lastly,aku harap dapat maen n bagi yang terbaek utk team aku nh..next year baru abes unitencup..sampai ker tak kat kitorang gelaran juara tu lain cerita..yang penting,maen nak gempak,teamwork and thinking play...tapi itula yg kitorang harapkan utk thn ni..olympiacos dapat title juara..insyallah..

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © +Constant ApeQ+