+Thousands thanks to 2009+


Malam 31 disember 2009 tepat jam 12 malam 'tahun 2009' menutup tirainya..Sekarang,dah tibe mase untuk bukak syllabus baru alam tahun 2010..haha..HAPPY NEW YEAR TO ALL!!!!!!
Pejam celik,pejam celik dah tahun baru..masa mmg tak tungu sape2 pon..ape dah jadi kat aku tahun 2009?...recall back,tahun 2009 aku dimulekan dengan aku dipilih untuk berkhidmat untuk negara malaysia yang tercinta..dalam erti kate yang lain;
-PROGRAM LATIHAN KHIDMAT NEGARA (-__-")-
haha..teringat aku sambut new year ngan bdk2 ni kat kem plkn..tahun ni jgk la aku tentukan hala tuju aku bedasarkan result spm aku..tahun ni la aku belajar nak kenal ape itu 'hidup','pijak' dan erti 'realiti'..walaupun aku rase dah belajar sume bende tu tapi ni la mase nak praktikkan dlm real life..interview jpa yang pertama dalam hidup aku utk aku dapatkan lesen besar nak sambung pengajian aku...alhamdulillah sume bejalan lancar..melangkah masok ke UNITEN pade tahun ni mmg kenangan paling manis dlm hidup aku..haha..melangkah masok ke alam universiti mmg pengalaman penting dalam hidup semue orang =)..kat sini mmg ko nak kene ade 'tali' sendiri..sape nak kawal ko?sape nak halang ko?pandai2 la nak hidup..jangan lost dari pegangan ko sudah..yang penting,2009 mmg banyak kenangan walaupun aku rase kejap jer dah berlalu..habis dah syllabus 2009 aku..masok chapter baru 2010 plak..aku doakan aku dapat capai sume impian aku...insyallah...ape impian aku?rahsie...rahsie....haha..
*GOODBYE 2009...HEY!2010!*

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © +Constant ApeQ+