+tasek mania+

selame aku duduk uniten,aku slalu lpk kat tasek jer..
xpnah lak aku tepikir nak masok lam tasek tuh...
ade la kadang2 amor suruh aku terjun lam tasek tu...keh3
tapi haritu,lam tasek tu jugak la aku berenang...shit..
ari jumaat...kitorang dpt information ade team building kat tasek...
pakai sports casual sebab you will get wet...kate miss su dgn happinyer..
kitorang ni kan bdk baek..so,ikot jer la....baek? (-__-")
smpai tasek,kitorg tgk bdk dh start lari2...aku ingat ade aktiviti jog jer ke..
aku and the gang yg muke lmbat ni tepakse pusing seround tasek sbb lmbat..ingatkn save..
kat tepi tu aku dh nampak ade life-jacket dh...mmg damn..
tetibe jer aktiviti kitorang start dgn 'menerjunkan diri ke dalam tasik'
klaka nak mam la wey...ade yg nak lemas la...hak3
aku terjun trip last...bajet nak lari jer tapi nak x nak wat jer la..
lalu minumlah aku air tasek yg bercampur dgn segale bahan kimia yg menyelerakan
equation tasek uniten;
lumpur+biawak+sisa d'tasik++ikan mati+segale sampah sarap termasuk sampah masyarakat pown ade lam tasek tu kot+lumut menghijau+sisa biawak dan yg sama waktu dengannya...
setelah di'integrate' segale bahan2 tersebut,ia memberi jawapan yang amat jelas
=mampos
ituler yg kitorg hadapi aritu..terbaek dari ladang!
pastu,aktiviti bwk org sakit..
aku plak jadi group leader..seb baek team aku dgr ckp..
yg degilnyer si KAREN!!!hak3..bising la karen!!!!!!!!!!!!!!!!!
setelah puas mandi manda di tasik yg indah dan permai..sesi nasihat bermule..zZzzzZZzz
badan bau kerbau+unte ditambah mate aku dh sepet..
aku nak balik mandi la!!!!!
tapi syiok sebab bile lagi nak terjun tasek uniten? (^___^)

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © +Constant ApeQ+