+A sudden visit+

sedang syiok guling2 atas katil..sbb sume bdk2 takde..waaaa
tinggal aku sorang2 kat apartment..yg len sume kuar,g rock the world,g jln2,g dating...
aku?tesadai kat umah...sebab aku jadi pesakit ye..malam td aku beraksi jadi superman di jalan raya...uah3...
online mmg terbaek..tapi last2 boring gak..maen counter dh jemu..batman dah ilang g pandan indah..x guno..tinggal aku jek lam blok uh..
tp,aty sibuk msg aku tanye penguin..haha..die ckp nk g alamanda curik penguin aku..
aty jahat!!!!!!!!!!!!!!!!..tyme tu aku cam nak lari g alamanda selamatkn penguin akuh..haha..
but then aty call ckp nak dtg..sori aty,aku tak sempat bentang red carpet yek..haha..
ujan lebat ah petang tu..sian aty..kene ushar ngan pak cik guard amanah..hak3
aty hot la tu!seb baek tak kene flying kiss ngan guard tuh..uah2.. :)
last2 kitorg g lepak upten..dok borak2..haha
attention:ira takot kucing yek..ahak..kejap2 pindah tmpat duduk sbb kucing tu dtg kat die,,haha..
yg aku tak bole bla bdk2 somalia ke ape tah yg dok dkt2 nagn kitorg..badan punye la besar..penakut kucing..haizzz....
menjatuhkan maruah negare!hek2..pe la..name je laki
but the best part is..i got my penguin that day..haha
thanks a lot ira..:)
aty tengkiu big apple au..haha
mlm ni x dpt tido..dah ade penguin..yahuuuuuuuuuuuu!!!!!!

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © +Constant ApeQ+