+My Beloved Penguin..haha+



Ahaa..at last dpt gak penguin..thanks ira for this adorable penguin..hehe..i'll keep it properly..acececece..ramai tanye aku.."nape suke sgt ngan penguin"...jawapan die senang jer..."sebab aku suke penguin"..hahak..penguin binatang paling comel bagi aku..geram ah tengok penguin..macam bola ragbi..kalo ade rezeki aku dpt g oversea satu hari nnti aku nak pegi negara yg ade penguin..aku nak tangkap byk2 pastu bawak balik malaysia..taruk dalam peti ais eh?bole ker penguin idop dalam peti ais..haha..aku nak bela penguin byk2..kui3..
aku pon peli..nape tetibe aku bole addict ngan penguin..haiz..

-comel tak penguin akuh?hahahaha =)


-sekarang kalo aku tido dah ade peneman..haha..1st day dpt penguin mmg mcm tak bole tido..sok kalo ade rezeki aku nak penguin btol nyer..haha.


first time dulu aku jumpe penguin nh kat alamanda..cute abeh wehy..tapi skarang aty cakap die dah kotor...sob2..comel sgt kot..ramai org pegang..hehe

kpade membe2 aku..ko jgn salah anggap lak..aku bukan mat jambu lak suke bear2 nh..aku suke penguin jer...dan jelasnyer penguin jer yek!!!haha..idop penguin!

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © +Constant ApeQ+