+Uniten ads on LRT..Ampang Line+

Pagi ahad 23 september..aku ngan pakcik aku berenti kat cheras sebab nak breakfast..tyme tu baru kul 8.30 pagi..kitorang dari selayang tyme tu..bpk pnat..jaoh gle gak r selayang..tyme tga mkn tu,aku nmpak ler LRT ampang line lalu...yang bwat ak pandang lrt tu bkn sebab pe tp sbb sepanjang lrt tu pnoh iklan pasal uniten..haha..tegelak aku tyme tu..pe btol ke ape yg diorg iklankan tu?ehee..nta la..korang tgk la sndiri..tyme tu nak amik gamba mmg x smpat..aku pown mmg ngantok tyme tu..mlm tu kul 5 baru ak tdo..so,ade la sumber ak dpt gamba nh..yg pnting ni lrt yg ak nampak tu kot..haha..korang nilai la sndirik..

+decorate lrt ngan iklan uniten...bangge la kite yek?bangge?hak3!!+


+generasi masa depan..hanya di uniten..abeh,kat universiti laen?generasi masa belakang la kot..?pape je la+


+duduk atas kerusi..jgn duduk iklan uniten plak..hak3+


+Bumbung atas lrt ni meriah dengan persoalan 'why uniten' yang kemudiannye membuatkan org2 dlm lrt nh sakit tengkuk sebab tgk dan bepikir..haihhhhh+


+Way to go..go!go!lets promote uniten to nation...cehhhhhh..+

bedasarkan ape yang aku survey melalui forum2,ramai yang mengutuk bende nh..ramai yang buat statement 'haa,nilah duit kite yang uniten kaut pastu diorang pakai utk buat bende alah nh'..haha..so,terpulangla kat korang camne nak menilai bende nh..kalau korang rase bende nie reflect bende baek,bagus la tu..tapi,kalo sebaliknye,fikir2 lah sendirik yek..pendapat aku?*speechless*

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © +Constant ApeQ+