+Da beginning of 2nd semester+


time past very fast dude....
sem 2 had been started since 2 weeks ago...haha...
amacam sem 2 aku?fine jgak..tapi sem 2 nh aku nak spend banyak mase kat stadi 'kot'
haha..
sebenarnye aku da balek uniten seminggu awal tyme cuti sem tu..dok jer r sensorg kat amanah..pe nak wat..
tapi syiok jgak...aman jer akuh tanpa gangguan batman..batman gile!
tapi seminggu tu mmg enjoy parak la akuh...keh3
class still da same..jumpe balek bdk2 nh..syiok pe
klas paling kepoh..bising...and happening..haha
wenjie still cikgu akuh...garang ya amat...(-__-")
tyme balek cuti sem akuh ade beli rotan nak kasi wenjie...
aku nak suro die sebat akuh kalo aku tak stadi..
at last,aku gak yang mampos..
ari2 kene sebat..aduhaii..amor pown join menyebat akuh..'sebat manje kunun'
banyak mase aku spend stadi ngan wenjie..yee pown same nyemak..bising la ko yeee!!!!
sem 2 dh start..azam akuh?dh cnfirm nak CGPA4.00...
itu la azam budak2 universiti....nta la...s*** tol..
pape pown...sem 2 dah banyak tambah subjek..
calculus-miss iza
physics-dr.yusri slrpppppp
chemistry-dr.ozawa ea?aku pown da lupe name die
lab chem-nta,aku lupe
lab phy-mr.sangkar?
subjek len aku lupe..maklum la da tue..keh3
tapi sem nh nak kene pulun abes la aku...70/30..amacam?

+ni la peneman setia akuh sepanjang sem 2 nh..hahaha+
dari kiri:atul,lina.wenjie,aku,potato :)

+sem 2 dah start tapi seksyen 15 mmg tak bole dilupakan...haha+

+old cikgu but still da same naughty student...haiihhh+

+Rakan seperjuanganku...berjuang utk 4.00?hak3+

+aku ngan cikgu buat eksperiment....masak magnet dlm beaker...aduhh+

+Chemistry lab= playing time+letup kpale sndirik+

+hak3...klaka la wei pakai kot nh...da mcm nurse plak..aduhaiii+

+me and miss raihan...die replace lab chem la tyme nh..haha+

semester 2 tamat next year,,,pastu masok sem 3 plak...pe aku nak wat sem 2 nh?jawapan die senang jer..
+AKU NAK JADI BUDAK BAEK!!!!!!!!!+

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © +Constant ApeQ+