+Uniten_______The Introduction Of Life+



+Uniten a.k.a Universiti Tenaga Nasional haderlah tempat aku blaja skang...mmg best kat Uniten bagi sesaper yang dah jumpe 'UNITEN' tu btol2..haha..aku wat course Foundation In Engineering skang..under JPA..uniten bwk aku pegi dunie laen lps aku masok dunie Alam shah..xde byk beza sgt..cume life tu mmg freedom la compare ngan Alam Shah dlu..WARDEN??????haha..JK!..x smpai staon lg aku kat sni tp mcm2 dh aku jumpe..mmg rajin r aku explore u nh..dpt membe pown syiok..sume satu kpale..dok satu floor lak tu..mmg terbaek!..klas aku pown agak best la..bdk2 pown sporting jer..5 taon aku nak survive kat uniten..mampu ker aku?JPA?3.4?walawooo..haha..tp,banyak lagi yang aku nak taw psl uniten nh..still exploring lagi..IKAL jadi umah second aku lpas amanah kat uniten nh..mmg syiok klas kat ikal..haha..journey aku kat uniten nh jaoh lagi..aku baru jer start prjalanan idop nh...tu psl aku rase uniten ni tmpat aku nak atur step aku 4 future..haha..UNITEN!I LOVE YOU!!!lah!































































+Ready to rockin Uniten..haha..tagline tu bile aku nak apply kat uniten nh x taw la..sori r..gamba sikit jer aku tarok..maleh nak upload..lan amanah kekadang lembab nak mam..sok2 r aku tarok lagi..gamba 2nd tu aktiviti akuh kalo x der klas..mlepak lua klas..paper,borak,gelak,gile,,,zZZzzzz..sedar x sedar arini dah 13 oktober 2009..menandekan berakhirnya semester 1 aku kat uniten..kjap jer rase..haha..i miss u sem 1..byk gle kenangan kat sem 1..cukop banyak...haha..pasni begerak g sem 2..harap2 banyak lagi bende baru lam hidup ni aku ley blaja...sem 1 dah tinggal kenangan..yang menanti aku banyak lagi..sume tu dlm planning..pape pown move foward ler..yang lepas jadi panduan idop utk idop mase dpn..






-YANG PASTI PERJALANAN AKU MASIH JAUH...........................................-





0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © +Constant ApeQ+