+My Wife+


At last,bini aku IBANEZ GIO kuar jgak..haha..utk pengetahuan,gitar nie bukan aku yang beli..aku kat n9 ade band gak..tapi aku la yang paling mude dlm band tu..yang laen sume dah tahap otai2 dh..ayah aku pown maen band nie jgak..kire aku bernaung under diorang la..so,mase diorang beli instrument nie sume,aku tak ikot sebab tyme tu kat uniten..tyme pilih gitar,ayah aku beli la ibanez nie sbb gitar die yg pilih..drumset,keyboard ngan amplifier sume membe die yg pilih..tu pasal aku gune ibanez ne..kalo aku ade tyme beli barang nh mmg aku dah angkat epiphone dh...RUGINYER AKU!!!OHHH EPIPHONE!!!hehe..memandangkan ayah aku nak maen drum,aku tepakse maen lead..so,nak tak nak pakai la gitar ne..haha..tapi aku tetap nak kuar epiphone aku jgak..insyallah..satu hari nnti..:)

+tuning bini aku ne lece sket..ibanez kalo nak sedap bunyi die nak kene pandai tune tali ngan amplifier..tapi,aku mane bawak amplifier kat uniten..waaaaaa!!!!+


+Lawa tak bini aku?haha..tapi pape pown insyallah aku akan beralih ke epiphone plak kalo ade bajet lebih..insyallah..+


+aku bawak bini aku balek uniten..tapi amp tak bole bawak sbb besar sangat n lece..kalo roland micro cube tu bole la..behringer stage series nyer..mmg carik maut la kalo bawak..haih..+


+baru kuar kedai..hahaha..beli kat seremban..tarrega music house..tyme grand sale music instrument..haha+


+GIO IBANEZ, hope you work properly with me..+

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © +Constant ApeQ+