+Loudness_Causes+


+Loudness_Causes+ tagline yang agak sesuai utk band akuh ni..haha..btw,band aku baru ditubuhkan tahun ni sekitar bulan ogos 2009..kitorang masih awal n baru nak ceburi bidang muzik nh...so,banyak lagi bende yang nak kitorang pelajari n banyak lagi pengalaman yang nak kene timba...atas persetujuan,'ter'tiba-tiba band aku ditubuhkan secara rasmi pada 25 august 2009....and 28 august 2009 kitorang pegi jamming buat first time kat Uniten..(studio)..sume ahli band aku adelah bdk2 jpa..haha and kitorang mmg kamceng la nak katekan...antara budak2 band aku;
Aku a.k.a Apek-Lead guitar+vokalis
Zhafri a.k.a zhaf-Rhythm Guitar 1
Ahmad Zaki a.k.a Zaki-Rhthym Guitar 2
Afiq Razak a.k.a Robin-Bassist
Wan Hafiz a.k.a Batman-Drummer
nak buat band bukan bende yang senang..lagi2 mcm kitorang nh..mmg sebok..nak stadi lagi 4 CGPA >3.4 atas demand jpa..so,agak jarang kitorang dapat training sesamer..buat mase ne,aku cadangkan agar band aku bawak genre indie coz genre ni agak senang nak maen nak nak bawak..kitorang still dalam progress renovation,back-up music n mcm2 lagi la..banyak lagi nak kene improve..so,check diz out!!



+Ready for da first trial+


+Striving into the rhythm into the music,into the beat..its not easy man...+
+Sape cakap jamming x pening kpale?perhhh rase sndiri la beb..mmg pening..haha..lagi2 bile bit x masok+

+we'r loud,beating,strumming,plucking hahaha+

+Superstar at work..hahaha+

+Steady beb..matt bellamy mmg camtu..kui3+

+aku pown x taw tyme ne men lagu ape..gaye mcm maen lagu stockholm syndrome..hak2+
+Tuning my Les Cardigans+

+This is the time for us to throw the mess away and bring the loudness come+
+Mencari Konklusi+

hahaha..pape pown kitorang akan tros berusaha utk jadi lbih baek...nak naek ke kemuncak bukan senang..ade tangga,ade peringkat n ade kronologi die..so kitorang start slow2 dari bawah +FROM ZERO TO HERO+..haha..lagi satu,aku rase mcm nak beli bini baru la..aku dah lame mengidam nak beli epiphone es les paul custom tapi sume pakat2 harge atas seribu..xpe2..insyallah ade rezeki nanti aku beli..cpat la ko jadi bini aku wey epiphone..:)
MASS MAYHEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © +Constant ApeQ+