+A day With Potato..haha+


-Last 16 oct i went to Alamanda with potato..haha..mmg syiok..acap,alip,capik sume dh bla..tinggal la aku sorg2 kat apartment..boring ya amat..pakcik aku call tanye dah praktis bowling blom..aduhaiii..aku x prepare ape2 pown masalahnyer..da lame x maen doe..petronas open ampang concord 2009..ape nak wat?aku capai tepon ajak potato g alamanda..potato pown tinggal sorg2 jer kat umah..so,aku ajak la die kuar bedua g dating..haha..janji kul 5 tp aku lmbat sket..teksi pown pening2 jer..potato pown dah smpai tetido kat umah..haha(sori potato :p)..smpai alamanda agenda first merayap dlu..aku nak kene carik kasut bola lol..but lame dah hancur da..so,potato la kene tolong pilih..haha..pegi al-ikhsan aku angkat jer but puma..potato pown ckp smart..so,aku beli jer r..unitencup dah dekat..aiyooo..pegi survey harga bini aku kat yamaha..seko2 mahal nak mam..yamaha nyer gitar mahal2 la..berasap jer la aku..agenda aku ngan potato nak men bowling..x sabar aku nak tgk potato men boling..kua3..1st ktorg g bowling die ckp pnoh sbb bank negara ade competition plak malam tu..so kene la booking..kacau tol r..aq book kul 8.30..g la makan dlu..wey,potato 1st time mkn hot plate!haha..comel gle..die ckp die bdk baek..mkn fast food jer?ehee..besh hot plate potato?hehe..abeh mkan g bowling..pnuh gak tu..yg sedey lagi nama kitorg dah kene panggil tp ktorang xde kat situ..ishhhhh!!!nak x nak kene la tunggu kjap..so dduk jer la kjap tunggu kat dpn gallery die tuh..
a short conversation;
potato:'ape la org tuh,,itu pown x bley nak strike'
aku: ....................................
hehe..itu ler potato ckp..hahak2..aku senyap jer..senyum jer..haha..last2 aku g ambik line gak..dh la bole maen satu game jer..ishhhh..(bole aku drop2 potato pasni..hahahak)1st aq baling x der la strike..tp yang lawaknyer potato..hahak..1st throw dah masuk longkang..adeiii aku rase mcm nak gelak trguling2 kat lantai tuh...pakcik kat blakang tu yang tgk kitorg men pown bole gelak ..haha..abeh la potato time tu kene drop ngan aku..(pastu aku kene pukul ngan potato..adeihh (-_-")..)potato MEMANG HEBAT!!!hahahahahahahahahak..abeh sume bola die nak baling masok longkang..hua2..last2 aku dapat A1(85 pin) n potato dapat 8E(38 pin)..hahahaha..potato sengeh jer abeh men boling..aduhaii..klaka2..dah x der pe nak wat,aq ajak potato tgk muvie..so,ktorang tgk ler cte whiteout..nmpak cam best..tiket kul 9.45 tp tyme tu br kul 9..aq ingat nak g karoke ngan potato tp pikir2 blek kang potato nyanyi bole banjir kilat putrajaya tuh..hehe..tetibe eyo tepon akuh.."ko bawak awek mane nie peq?"tekejut akuh tetibe jer die taw..tgk2 die tgh bratur beli tiket wyg ngan yasmin..kantoi situ la plak..last2 dok borak jer ngan die ade la sket bdk2 senior kat stu tp aku x knal pown..muvie die kul seplow so aku ngan potato g la tgk dlu..whiteout x bape nak besh la..cte byk konspirasi..tp potato sket2 nak tutup mate..pnakut la!haha..abeh muvie aku ngan potato follow eyo ngan yasmin g presint 9..lpk minum2..gelak2..kul 2 baru kitorg blek..mmg syiok la mlm tu..haha..next time ade mase hang lagi la yer potato..2012 plak..:)

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © +Constant ApeQ+